top of page

Trappen Dieter

Logo, kleurenpallet, enveloppen & banner

Ontdek de nieuwe branding voor Trappen Dieter waarbij we een complete huisstijl hebben ontworpen die de essentie van hun vakmanschap weerspiegelt.


Logo: Voor Trappen Dieter hebben we een tijdloos logo ontwikkeld dat hun expertise in het maken van trappen weerspiegelt. Het logo bevat een abstracte illustratie van een trap, die als een responsive logo kan worden gebruikt en zich aanpast aan verschillende media en formaten. Met een strak en eigentijds ontwerp creëren we een visuele identiteit die de professionaliteit en kwaliteit van Trappen Dieter benadrukt.


Kleurenpallet: Voor de kleurenpalet hebben we gekozen voor blauwe en bruine tinten. Het blauw symboliseert betrouwbaarheid en vertrouwen, waardoor klanten zich op hun gemak voelen bij Trappen Dieter. Het bruin is gekozen omdat het de natuurlijke uitstraling van hout weerspiegelt, aangezien Trappen Dieter gespecialiseerd is in het vervaardigen van houten trappen. De kleurencombinatie zorgt voor een harmonieuze uitstraling en versterkt het gevoel van vakmanschap.


Visitekaartjes: De visitekaartjes zijn ontworpen om het prachtige vakmanschap van Trappen Dieter te benadrukken. We hebben elementen van het logo geïntegreerd in het ontwerp van de visitekaartjes, waardoor er een samenhangende en herkenbare uitstraling ontstaat. Met een strak en professioneel ontwerp hebben we ervoor gezorgd dat de visitekaartjes een blijvende indruk achterlaten bij potentiële klanten.


Banner en enveloppen: Naast het logo en de visitekaartjes hebben we ook een banner en enveloppen ontworpen in de huisstijl van Trappen Dieter. De banner is te zien in de Industrielaan te Ichtegem, en trekt al van ver de aandacht van bezoekers met zijn visuele impact. De enveloppen zijn ontworpen om professioneel en consistent te zijn met de rest van de huisstijl, waardoor een uniforme uitstraling wordt gecreëerd in de communicatie van Trappen Dieter.


Bij het ontwerpen van de huisstijl voor Trappen Dieter hebben we gestreefd naar een visuele identiteit die de kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid van het bedrijf weerspiegelt. We zijn trots op het resultaat en zijn ervan overtuigd dat het Trappen Dieter zal helpen om een blijvende indruk te maken op hun klanten

Ontdek Trappen Dieter

www.trappendieter.be


bottom of page