top of page

T&T broodmanden

Logo, visitekaart, banner, website & flyer

We zijn trots om ons werk voor T&T Broodmanden, een broodjeszaak gevestigd in Oostende, te presenteren. Voor dit project hebben we een speels en vrolijk logo en huisstijl ontworpen, samen met een aantrekkelijke flyer, een gebruiksvriendelijke website en een opvallende banner.


Logo en huisstijl: Met T&T Broodmanden wilden we een logo creëren dat de vriendelijke en moderne uitstraling van de zaak weerspiegelt. We hebben gekozen voor een speels en vrolijk ontwerp, waarbij we gebruik hebben gemaakt van kleurrijke elementen die het karakter van de broodjeszaak benadrukken. Het logo en de huisstijl stralen zowel professionaliteit als een warm welkom uit.


Flyer: Onze flyer is ontworpen om de aandacht te trekken en de heerlijke broodjes van T&T Broodmanden onder de aandacht te brengen. Met een combinatie van levendige kleuren en aantrekkelijke typografie hebben we een flyer gecreëerd die het water in de mond doet lopen. De flyer is informatief en overzichtelijk, zodat klanten gemakkelijk de gewenste informatie kunnen vinden.


Website: De website van T&T Broodmanden is ontwikkeld met als doel een naadloze online ervaring te bieden aan bezoekers. We hebben gezorgd voor een aantrekkelijk en intuïtief ontwerp dat de sfeer en het aanbod van de broodjeszaak weerspiegelt. De website is gebruiksvriendelijk en responsief, zodat klanten gemakkelijk kunnen navigeren en hun favoriete broodjes kunnen bestellen.


Banner: Om de aandacht van voorbijgangers te trekken, hebben we een opvallende banner ontworpen voor T&T Broodmanden. Met pakkende visuals en een duidelijke boodschap zorgt de banner ervoor dat mensen niet zomaar voorbij kunnen lopen. Het ontwerp is gericht op het wekken van nieuwsgierigheid en het uitnodigen van mensen om de website te bezoeken.


Bij dit project hebben we onze creativiteit en expertise ingezet om de identiteit van T&T Broodmanden te versterken en hun merk te laten opvallen. We zijn trots op het resultaat en hopen dat ons werk de broodjeszaak helpt om klanten aan te trekken en te laten genieten van hun smaakvolle aanbod.


Neem gerust een kijkje in ons portfolio om een glimp op te vangen van ons werk voor T&T Broodmanden. We zijn enthousiast om met u samen te werken aan uw volgende ontwerpproject en uw merk te laten stralen.

bottom of page