top of page

Dakor Dakwerken

Logo, visitekaart, website, belettering, social media & radiospot

Welkom op de projectpagina van Dakor Dakwerken! Hier laten we graag zien hoe we een volledige branding hebben ontwikkeld voor dit geweldige dakdekkersbedrijf. Van het logo tot de kleurenpaletten, visitekaartjes, belettering van de camionette, website en zelfs een radiospot, we hebben alles samengebracht om Dakor Dakwerken een herkenbare en professionele uitstraling te geven.

Logo: Het proces begon met het ontwerpen van een logo dat de essentie van Dakor Dakwerken vastlegt. We wilden een logo creëren dat zowel vertrouwen als expertise uitstraalt. We hebben gekozen voor een eenvoudig en stijlvol ontwerp dat een gestileerd dak weergeeft, geaccentueerd door een strak en modern lettertype. Het logo combineert subtiliteit met kracht, waardoor het een perfecte weergave is van het vakmanschap van Dakor Dakwerken.


Kleurenpalet: Voor het kleurenpalet hebben we gekozen voor blauwe tinten die de betrouwbaarheid van Dakor Dakwerken weerspiegelen. We hebben gebruik gemaakt van verschillende nuances van blauw, waardoor een rustige en harmonieuze sfeer ontstaat.


Visitekaartjes: Om de professionaliteit van Dakor Dakwerken over te brengen, hebben we aangepaste visitekaartjes ontworpen. Deze visitekaartjes bevatten het logo van Dakor Dakwerken en maken gebruik van hetzelfde kleurenpalet. De essentiële contactgegevens staan duidelijk vermeld, waardoor potentiële klanten gemakkelijk contact kunnen opnemen met het bedrijf.


Belettering camionette: Om de zichtbaarheid van Dakor Dakwerken op de weg te vergroten, hebben we de camionette van het bedrijf voorzien van opvallende belettering. Het logo en de bedrijfsinformatie zijn strategisch geplaatst om de aandacht te trekken en een blijvende indruk achter te laten. De belettering weerspiegelt het merk-DNA van Dakor Dakwerken en zorgt ervoor dat het bedrijf altijd en overal herkenbaar is.


Website: Voor een moderne en gebruiksvriendelijke online aanwezigheid hebben we een aangepaste website ontwikkeld voor Dakor Dakwerken. De website is ontworpen om de diensten, expertise en projecten van het bedrijf te presenteren. We hebben gezorgd voor een intuïtieve navigatie, aantrekkelijke beelden en duidelijke oproepen tot actie, zodat bezoekers gemakkelijk informatie kunnen vinden en contact kunnen opnemen met Dakor Dakwerken.


Radiospot: Om de naamsbekendheid van Dakor Dakwerken verder te vergroten, hebben we ook een radiospot geschreven.


bottom of page