top of page

Construpport

Rebranding, website, belettering, social media & radiospot

We zijn verheugd om volgende rebranding te presenteren. Met een focus op het moderniseren van de huisstijl en het creëren van tijdloze elementen, hebben we een volledig pakket ontwikkeld, inclusief website, belettering, social media en zelfs een radiospot.


Rebranding: Voor de totaalaannemer wilden we een nieuwe visuele identiteit creëren die zowel hedendaags als herkenbaar is. We hebben de bestaande huisstijl grondig geanalyseerd en vernieuwd met moderne elementen die de professionaliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf weerspiegelen. Het resultaat is een strakke en tijdloze uitstraling.


Website: Om de nieuwe identiteit online tot leven te brengen, hebben we een moderne en gebruiksvriendelijke website ontworpen. Met een overzichtelijke lay-out en intuïtieve navigatie kunnen bezoekers eenvoudig door de website bladeren en de diverse diensten en projecten van de totaalaannemer ontdekken. We hebben gezorgd voor aantrekkelijke visuele elementen en duidelijke oproepen tot actie, waardoor de website niet alleen informatief is, maar ook de conversie stimuleert.


Belettering: De belettering van de voertuigen is een belangrijk onderdeel van de visuele identiteit van de totaalaannemer. We hebben ervoor gezorgd dat de nieuwe huisstijl naadloos is geïntegreerd in de belettering. Het logo en de bedrijfsinformatie zijn strategisch geplaatst, waardoor ze opvallen en een blijvende indruk achterlaten. De belettering is ontworpen met oog voor detail en zorgt ervoor dat de totaalaannemer overal herkenbaar is.


Radiospot: Om de naamsbekendheid van de totaalaannemer verder te vergroten, hebben we ook een radiospot geschreven. De radiospot legt de focus op de expertise, betrouwbaarheid en kwaliteit van de totaalaannemer. Met een pakkend script en professionele voice-over brengen we de boodschap van het bedrijf op een overtuigende manier over op het radiopubliek.


Bij onze grafisch ontwerpstudio zijn we trots op ons vermogen om bedrijven te helpen hun merk naar nieuwe hoogten te tillen. Met onze expertise in rebranding, website-ontwerp, belettering, social media en radiospots bieden we een allesomvattende oplossing om uw visuele identiteit te versterken

bottom of page