top of page

Disclaimer

Deze website is eigendom van Averechts Design.

Averechts Design

8480 Ichtegem

België

info@averechtsdesign.be

+32 474 13 22 80

Btw-nummer: BE 0774.942.797

Door het gebruik van de website gaat u uitdrukkelijk akkoord met de onze algemene voorwaarden.

1. Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van de website wordt beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Averechts Design. Dit bevat alle merken, logo's, teksten, afbeeldingen, tekeningen, product- of bedrijfsnamen en dergelijke.

2. Inhoud van onze website

Wij besteden veel tijd aan de inhoud van onze website en wij doen ons best om onze website zo volledig, nauwkeurig en actueel mogelijk te houden. Echter is het mogelijk dat informatie niet volledig, voldoende accuraat en/of nuttig is. Bijgevolg zijn wij niet aansprakelijk voor directe en indirecte schade die ontstaat door het gebruik van onze website.​
 

Averechts Design geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina's van derden of daarnaar verwijzen. Averechts Design verklaart dat wij geen zeggenschap hebben over de inhoud op deze pagina's. Wij kunnen hiervoor dus niet aansprakelijk gesteld worden. 

De website kan ten alle tijde aangepast, aangevuld of gewijzigd worden. Indien u zou vinden dat bepaalde informatie niet door de beugel kan, gelieve ons dan zo spoedig mogelijk te contacteren. Zo kunnen wij dit snel wijzigen indien nodig.

bottom of page